Ravintoa ihollesi

Kaunis ja terve iho heijastaa hyvinvointia sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Ihonhoito on paljon enemmän kuin vain pintapuolinen ulkonäköön keskittyvä prosessi. Se käsittää kehon, mielen ja elämäntyylin tasapainon. Tarjoan sinulle tietoa ja käytännön vinkkejä siitä, miten voit hoitaa ihoasi kokonaisvaltaisesti ja parantaa sen terveyttä.

Kokonaisvaltainen ihonhoito alkaa sisältäpäin. Ravitsemus ja ihon terveys kulkevat käsi kädessä. Tästä syystä tarjoan ravitsemusvinkkejä ja tietoa ruoka-aineista, jotka voivat edistää ihosi hyvinvointia.

Tämän lisäksi keskitymme myös ulkoiseen ihonhoitoon. Valitsemalla oikeat ihonhoitotuotteet ja noudattamalla säännöllistä ihonhoitorutiinia voit tukea ihosi terveyttä.

Kokonaisvaltainen ihonhoito ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan ruokavalioon ja ulkoiseen hoitoon. Stressin hallinta, riittävä uni, liikunta ja mielen hyvinvointi ovat kaikki osa kokonaisvaltaista ihonhoitoa. Huomioin nämä tekijät ja kerron sinulle tarvittaessa vinkkejä stressinhallintaan ja rentoutumiseen. Kun keho ja mieli voivat hyvin, se näkyy myös ihossa.

Ravintoa ihollesi- kasvohoitokokonaisuus

Kokonaisuus pitää sisällään 45 minuutin kasvohoidon, joka räätälöidään juuri sinun ihon tarpeitasi ajatellen. Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Kasvohoidossa käytän ainoastaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Lisäksi hoidon jälkeen saat sähköpostiisi ihoanalyysin sekä vinkkejä, miten voit tukea ihosi hyvinvointia ravinnon avulla. Hoito sopii erinomaisesti eri iho-ongelmien kanssa kamppaileville sekä ikääntyvälle iholle.

Hinta 90€

Ajanvarauksen löydät Hyvinvointihoitolani Day Spa Yaden sivuilta. Ajanvaraukseen pääset täältä