RAVINTONEUVONTA 

Olen diplomityötä vaille valmis ravintoterapeutti. Teen tällä hetkellä ravintoneuvontaa opiskelijatyönä. 

Ajanvarauksen löydät hyvinvointihoitolani Day Spa Yaden sivuilta. Ajanvaraukseen pääset täältä

Olen täällä auttaakseni sinua saavuttamaan terveelliset ruokailutottumukset ja hyvinvoinnin tavoitteesi.

Ravintoneuvonnassa pyrimme ymmärtämään yksilöllisiä tarpeitasi ja tavoitteitasi, jotta voimme luoda sinulle sopivan ja kestävän ravitsemussuunnitelman. Tämä sisältää mm. ruokavalion tarkastelua, ravintotiedon jakamista sekä käytännön vinkkejä terveelliseen ruokailuun.

Ravintoneuvonnassa keskitytään ravinteikkaaseen ja tasapainoiseen ruokavalioon, joka tarjoaa elimistöllesi tarvittavat ravintoaineet. Painotan monipuolisen ruokavalion merkitystä ja opastan sinua valitsemaan terveellisiä vaihtoehtoja eri ruokaryhmistä, kuten vihanneksista, hedelmistä, viljoista, proteiineista ja terveistä rasvoista.

Lisäksi ravintoneuvonta auttaa sinua ymmärtämään ruoan merkityksen terveydelle. Opit tunnistamaan, miten erilaiset ruoka-aineet vaikuttavat kehoosi ja miten voit optimoida ruokavaliosi tukemaan esimerkiksi painonhallintaa, energian tasapainoa tai suoliston terveyttä.

Ravintoneuvonta on hyödyllistä kaikille, jotka haluavat parantaa ruokavalionsa laatua ja edistää terveyttään. Olit sitten kiinnostunut painonpudotuksesta, terveellisestä ruokavaliosta tai yleisestä hyvinvoinnista, ravintoneuvonta tarjoaa sinulle tarvittavan tiedon ja tuen.

Ravitsemus on yksilöllistä ja jokaisella meillä on erilaiset tarpeet ja tavoitteet. Ravintoneuvonnan avulla autan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun, joka on kestävä ja nautinnollinen pitkällä aikavälillä.

Tapaamiset on mahdollista järjestää myös etänä Teamsin välityksellä. Tässä tapauksessa voit laittaa minulle viestiä info@mariar.fi

Hoitojaksot sisältävät useimmiten 3-6 tapaamiskertaa, riippuen hieman omasta terveydentilastasi ja tavoitteistasi. Tapaamiset olisi hyvä pitää noin kuukauden välein.

Hinnasto:

Ravintoneuvonta 80€ tapaaminen  (kesto 1-1,5h) Hinta sisältää kaikki kirjalliset ohjeet.  

Ennen ensimmäistä tapaamista lähetän sinulle muutamia esitietolomakkeita. Lomakkeiden tulkinta sisältyy hintaan. 
————

Ruokapäiväkirjan analysointi 69€ (ei sisällä tapaamisia, ainoastaan ruokapäiväkirjan analysoinnin)

Ruokapäiväkirja-analyysi sopii sinulle, joka haluat varmistaa saatko tämän hetkisistä ruokailutottumuksistasi kaikki kehosi tarvitsemat ravintoaineet.  Ruokapäiväkirja-analyysin avulla autan sinua valitsemaan kehollesi sopivat ja terveelliset ruoka-aineet. Käymme läpi myös perustiedot, mahdolliset allergiat, sairaudet, ruokarajoitteet jne.

Ruokapäiväkirja tulee lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen info@mariar.fi

Ruokapäiväkirjan saatuani lähetän sinulle perustietolomakkeen sekä maksulinkin ostamastasi palvelusta. Tarvittaessa suosittelen sinulle ravintoneuvontaa, mikäli ruokailutottumuksesi tarvitsevat suurempaa muutosta.